KAIAMO invită la unitate și responsabilitate prin campania #fararisipa

Echipa restaurantului KAIAMO, condusă de Chef Radu Ionescu, a transmis un apel la unitate și responsabilitate, pe care îl redăm în întregime mai jos și pe care îl susținem, prin invitația adresată publicului larg de a rămâne aproape de restaurantele preferate.

 

Chef Radu Ionescu, KAIAMO
Chef Radu Ionescu, KAIAMO

 

Dragi oaspeți KAIAMO,
Ușile noastre sunt închise temporar, încă o dată.

Guvernul român a decis aseară să închidă toate restaurantele din București și din alte părți ale țării, începând de astăzi.

 

Ne-am regăsit, încă o dată, într-o poziție foarte vulnerabilă. Și nu suntem singurii!
KAIAMO și-a declarat angajamentul față de sustenabilitate încă din prima zi.
Dorința noastră de a lucra sezonier și local a dus la schimbarea meniului o dată la 3 luni.
Am încercat în mod continuu să demonstrăm că in momentul in care putem combina pasiunea cu angajamentul și o abordare sustenabilă, este posibil să atingem niveluri foarte scăzute de wastage, chiar și într-o bucătărie profesională.

DESPRE ZIUA DE IERI – 6 octombrie 2020

08:45 – Ingrediente proaspete sunt livrate în bucătăria noastră pentru o nouă săptămână de service

09:45 – Întâlnire zilnică a bucătăriei & cafea
10:00 – Liste de verificare și liste de sarcini
10:15 – Pregătirea a început în bucătăria KAIAMO
15:15 – Pauză de prânz pentru brigada din bucătărie
15:45 – Reluăm prep-ul în bucătărie

17:30 – Schimbam uniformele și ne pregătim pentru service
17:45 – Pauză de cafea înainte de service
18:00 – KAIAMO și-a deschis porțile pentru oaspeți

18:38 – Primim vestea devastatoare: începând cu data de 7 octombrie suntem, din nou, închise temporar …

 

7 octombrie 20202 – 00:57

Chef Radu Ionescu a decis pur și simplu că refuză să arunce toate ingredientele care au fost gătite cu multă grijă de băieții și fetele din bucătăria KAIAMO.

 

Vom crea un meniu special, folosind toate ingredientele din bucătăria noastră, un meniu disponibil pentru pick-up și livrare.

Nu putem acoperi toate zonele din București, dar putem efectua livrări în sectorul 1 și alte câteva zone.

Îi încurajăm pe toți oaspeții să își sprijine restaurantele preferate în aceste vremuri grele.

Și așa vom face și noi!

Credem cu adevărat că există atât de mulți oameni minunați care profesează în această industrie.
Chef Radu Ionescu, împreună cu întreaga echipă de la KAIAMO, este disponibil pentru a le oferi îndrumare tuturor celor din această industrie care se află în aceeași poziție ca și noi.

Deci, dacă frigiderul este plin și dacă nu știți ce să faceți în continuare, sunați-ne, trimiteți-ne un mesaj sau
trimiteți-ne un e-mail. Poate putem ajuta. Poate vă putem pune în contact cu persoana potrivită. Cu siguranță vom face tot ce putem pentru a vă ajuta!
Și nu uitați, suntem alături de voi și vă încurajam să nu renunțați!

#NOFOODWASTAGE
#EATWHEREYOUCAN
#FARARISIPA
#MANCAMUNDEPUTEM

 

Chef Radu Ionescu, KAIAMO
Chef Radu Ionescu, KAIAMO

Articole Asemanatoare

17 august 2020
Gault&Millau lansează Barometrul Restaurantelor din România – ediția I
Indexul de încredere al restaurantelor este la 37 / 100 puncte, însă reziliența și adaptabilitatea restaurantelor sun...
2 decembrie 2018
Metodologia de evaluare pentru ghidul de vinuri românești 2019
În data de 27 noiembrie 2018 Gault&Millau a lansat prima ediție a ghidului dedicată vinurilor românești.
25 martie 2020
Vești din gastronomia locală #4
Berries and Spice a îmbogățit lista de idei prin care pot fi susținute restaurantele în perioada aceasta și a adunat ...