Despre încredere în gastronomie

Alexandre Almăjeanu, Fondator Gault&Millau România
Alexandre Almăjeanu, Fondator Gault&Millau România

De-a lungul anilor am inițiat sau am fost parte din numeroase proiecte antreprenoriale curajoase și menite să inoveze atât în România cât și în Vestul Europei – trăiesc în Franța de mai bine de 35 de ani. Odată cu lansarea Gault&Millau, aducem experiența unei companii internaționale într-un mediu local care are o tradiție bogată, însă este în continuare în căutarea unor elemente definitorii. Primul ghid Gault&Millau în România vine deci într-un context favorabil, aproape de efervescență, al pieței locale, în care atenția către calitate și respectul pentru client sunt din ce în ce mai prezente. Am încredere deplină în valorile acestui brand – urmează să lansez proiectul și în Portugalia – și știu că mă pot baza pe o echipă locală extrem de profesionistă – împreună vom face ca Gault&Millau România să fie unul din catalizatorii schimbării în gastronomia românească.

Articole Asemanatoare

24 aprilie 2018
Gault&Millau anunță finalizarea evaluărilor pentru primul ghid din România
Ghidul Gault&Millau a selectat 90 de restaurante și 51 de localuri POP din România în prima ediție
18 februarie 2020
[Locuri noi] Szikra, Sfântu-Gheorghe
Szikra este spațiul de creație unde Mădălina Santa descoperă cum poți mobiliza o comunitate locală ca să obții gustul...
17 septembrie 2020
Vești din gastronomia locală #21
Începem ediția cu Baracca și KAIAMO. Baracca este din nou deschis începând de săptămâna aceasta, după 6 luni de pauză