Despre încredere în gastronomie

Alexandre Almăjeanu, Fondator Gault&Millau România
Alexandre Almăjeanu, Fondator Gault&Millau România

De-a lungul anilor am inițiat sau am fost parte din numeroase proiecte antreprenoriale curajoase și menite să inoveze atât în România cât și în Vestul Europei – trăiesc în Franța de mai bine de 35 de ani. Odată cu lansarea Gault&Millau, aducem experiența unei companii internaționale într-un mediu local care are o tradiție bogată, însă este în continuare în căutarea unor elemente definitorii. Primul ghid Gault&Millau în România vine deci într-un context favorabil, aproape de efervescență, al pieței locale, în care atenția către calitate și respectul pentru client sunt din ce în ce mai prezente. Am încredere deplină în valorile acestui brand – urmează să lansez proiectul și în Portugalia – și știu că mă pot baza pe o echipă locală extrem de profesionistă – împreună vom face ca Gault&Millau România să fie unul din catalizatorii schimbării în gastronomia românească.

Articole Asemanatoare

17 septembrie 2020
Vești din gastronomia locală #21
Începem ediția cu Baracca și KAIAMO. Baracca este din nou deschis începând de săptămâna aceasta, după 6 luni de pauză
2 decembrie 2018
Echipa de experți pentru ghidul de vinuri românești 2019
Obiectivul ghidului în România este de a prezenta publicului larg, local și internațional, o selecție a celor mai bun...
4 ianuarie 2021
Interviurile #cutoțiifoodies | Alexandra și Cătălin Cincu, Calatoriisifarfurii.ro
Alexandra & Cătălin Cincu au 9 ani de relație și 4 ani de blog: calatoriisifarfurii.ro. Au absolvit amândoi Facul...