Despre încredere în gastronomie

Alexandre Almăjeanu, Fondator Gault&Millau România
Alexandre Almăjeanu, Fondator Gault&Millau România

De-a lungul anilor am inițiat sau am fost parte din numeroase proiecte antreprenoriale curajoase și menite să inoveze atât în România cât și în Vestul Europei – trăiesc în Franța de mai bine de 35 de ani. Odată cu lansarea Gault&Millau, aducem experiența unei companii internaționale într-un mediu local care are o tradiție bogată, însă este în continuare în căutarea unor elemente definitorii. Primul ghid Gault&Millau în România vine deci într-un context favorabil, aproape de efervescență, al pieței locale, în care atenția către calitate și respectul pentru client sunt din ce în ce mai prezente. Am încredere deplină în valorile acestui brand – urmează să lansez proiectul și în Portugalia – și știu că mă pot baza pe o echipă locală extrem de profesionistă – împreună vom face ca Gault&Millau România să fie unul din catalizatorii schimbării în gastronomia românească.

Articole Asemanatoare

5 mai 2020
#dinGRIJĂ pentru cei care au grijă
Grija, ingredientul principal al unui proiect prin care echipa medicală din Spitalul Colentina din capitală va primi ...
4 iunie 2020
Gustul – Numitor comun.
Gustul - Numitor comun. Alăturări potrivite de vinuri de la Crama Oprișor și feluri de mâncare
15 mai 2019
5 trenduri pentru restaurante în 2019
Revenirea restaurantelor din hoteluri, pop-upuri, meniuri mult mai precis localizate – iată câteva dintre marile tend...