Despre încredere în gastronomie

Alexandre Almăjeanu, Fondator Gault&Millau România
Alexandre Almăjeanu, Fondator Gault&Millau România

De-a lungul anilor am inițiat sau am fost parte din numeroase proiecte antreprenoriale curajoase și menite să inoveze atât în România cât și în Vestul Europei – trăiesc în Franța de mai bine de 35 de ani. Odată cu lansarea Gault&Millau, aducem experiența unei companii internaționale într-un mediu local care are o tradiție bogată, însă este în continuare în căutarea unor elemente definitorii. Primul ghid Gault&Millau în România vine deci într-un context favorabil, aproape de efervescență, al pieței locale, în care atenția către calitate și respectul pentru client sunt din ce în ce mai prezente. Am încredere deplină în valorile acestui brand – urmează să lansez proiectul și în Portugalia – și știu că mă pot baza pe o echipă locală extrem de profesionistă – împreună vom face ca Gault&Millau România să fie unul din catalizatorii schimbării în gastronomia românească.

Articole Asemanatoare

23 iulie 2020
Terase din comunitatea extinsă: Brașov
Propunem o vizită la Brașov celor ce preferă muntele ca destinație de vacantă, unde 11 restaurante din comunitatea ex...
6 mai 2023
Vești din gastronomia locală #107
KAIAMO pleacă la Cluj și va face pairing cu filme, la TIFF 9-18 iunie 2023. Evenimente din gastronomie: - 6 mai, ...
17 decembrie 2020
Gault&Millau lansează Barometrul Restaurantelor Gault&Millau din România – ediția II
Indexul de încredere a restaurantelor Gault&Millau a scăzut la 34 / 100 față de 37 în august – acestea continuă e...