Despre încredere în gastronomie

Alexandre Almăjeanu, Fondator Gault&Millau România
Alexandre Almăjeanu, Fondator Gault&Millau România

De-a lungul anilor am inițiat sau am fost parte din numeroase proiecte antreprenoriale curajoase și menite să inoveze atât în România cât și în Vestul Europei – trăiesc în Franța de mai bine de 35 de ani. Odată cu lansarea Gault&Millau, aducem experiența unei companii internaționale într-un mediu local care are o tradiție bogată, însă este în continuare în căutarea unor elemente definitorii. Primul ghid Gault&Millau în România vine deci într-un context favorabil, aproape de efervescență, al pieței locale, în care atenția către calitate și respectul pentru client sunt din ce în ce mai prezente. Am încredere deplină în valorile acestui brand – urmează să lansez proiectul și în Portugalia – și știu că mă pot baza pe o echipă locală extrem de profesionistă – împreună vom face ca Gault&Millau România să fie unul din catalizatorii schimbării în gastronomia românească.

Articole Asemanatoare

10 martie 2020
Parteneriat Gault&Millau și ialoc.ro pentru organizarea zilelor Go-Mio [eveniment amânat]
Ghidul gastronomic Gault&Millau organizează, pentru prima dată în România, Zilele Go-Mio
15 februarie 2019
[Locuri noi] Yasou Romania, București
Yasou Romania este unul dintre primele restaurante deschise în Agora Floreasca, un food hall inaugurat recent în piaț...
13 octombrie 2018
[Locuri noi] Casa M60, București
Casa M60, de pe strada Domnita Ruxandra 7, are un aer familiar, comun celorlalte proiecte surori, M60 și Spatiul M60