Crama Fort Silvan

La limita nordică a viticulturii, dincolo de paralela 47, strugurii ajung la maturitate și acumulează arome mult mai lent. Și aici au ales viticultorii de la Fort Silvan să-și pună viile. Vinurile obținute sunt echilibrate, cu o aciditate ridicată și cu un caracter mineral mult accentuat, ceea ce le conferă o mare vocație gastronomică. Sunt vinuri care cer alături mâncăruri deosebite pentru a putea fi puse pe deplin în valoare.

Struguri cultivați

Game/etichete vinuri

Fort Silvan, 47
Crama Fort Silvan
Localitatea Camar, nr. 414/A, jud. Sălaj
Program
An fondare companie: 2003
An plantare viță de vie: 2012, 2015
Suprafața: 33,5 ha
Sticle produse pe an: 25.000 - 30.000
Enolog: Laszlo Veiszenbacher
Shop online: Da
Turism enologic: Da (degustare, restaurant, cazare)

Vinurile Fort Silvan selectate de Gault&Millau