Crama Cepari

Proprietarul, enolog pasionat, își propune să valorifice la maxim câteva soiuri românești, printre care soiul-emblemă al Olteniei, Crâmpoșia, dar și Tămâioasa Românească, alături de câteva soiuri internaționale, precum Cabernet Sauvignon. Crama, o investiție recentă, se axează pe producția de ediții limitate. Sunt produse de asemenea vinuri rosé reușite. Noul spațiu este dotat cu baricuri din lemn de stejar românesc.

Struguri cultivați

Game/etichete vinuri

Crama Cepari
Crama Cepari
Strada Principală nr.241, sat Cepari, jud. Olt
Program
An fondare companie: 1997
An plantare viță de vie: 1980, 2010
Suprafața: 20 ha
Sticle produse pe an: 38
Enolog: Ilarie Prioteasa
Shop online: Nu
Turism enologic: Nu

Vinurile Cepari selectate de Gault&Millau