Degustarea Virtuală Budureasca. Ești pregătit?

Comunicat de presa  Budureasca

„Când plouă uită-te după curcubeu, când este întuneric uită-te după stele.

Situația actuală vine cu multe „ploi” și mult „întuneric”. Poate că uneori ne simțim privați de libertate. Opțiunile par tot mai limitate. Și poate că nu mai trăim cu aceeași poftă de viață cu care trăiam înainte. Dar statul acasă nu ne împiedică să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții cu care ne-am obișnuit. Pasiunea, creativitatea, inovația… toate acestea sunt în noi și avem puterea de a ne adapta să facem față situației și să trăim cu bucurie chiar și în condițiile actuale. Românii au felul lor de a trăi, de a petrece și nimic nu le poate lua bucuria de a trăi și poft de viață. Este în genele noastre. Așa că, dă-mi voie să te întreb:

Când ai fost ultima dată la o degustare de vinuri? Și ce ai spune dacă te-aș invita la o degustare virtuală?

Avem la dispoziție foarte multe metode prin care ne putem conecta, multe aplicații cu ajutorul cărora putem organiza evenimente online. Chiar dacă suntem la distanță unii de alții, ne putem întâlni cu prietenii, cu familia sau colegii de muncă în cadrul unei degustări de vinuri. Ne vom bucura de arome și note inedite și vom împărtăși păreri cu cei dragi. Ne vom simți atât de bine că nici nu prea vom simți diferența între o degustare la care mergem fizic și această degustare virtuală.

Cum știm asta? Am făcut-o deja. Clienților care au comandat peste o anumită valoare, le-am oferit cadou de Paște o sticlă de vin Busuioacă de Bohotin Sec din gama Budureasca Premium și o degustare live a acestuia susținută de somelierul Budureasca.

Copyright: @budureasca

După prima degustare virtuală, am conștientientizat că acest tip de eveniment chiar are puterea de a ne menține conectați și a ne ajuta să împărtășim pasiunea.

Copyright: @budureasca
Copyright: @budureasca

O degustare virtuală poate fi o ocazie extraordinară să petrecem diferit timpul cu familia și să le facem persoanelor dragi cel mai frumos cadou: conectarea. Degustările online Budureasca vor fi susținute de către somelierul nostru, Ștefan Timofti – semifinalist WSA, Londra 2013, best sommelier în Romania 2014, Chevalier Sabreur în “Confrerie de Sabre d’Or” și Coautor la cartea „Manualul Somelierului”. Ștefan activează oficial ca profesionist din 2006, când a obținut diploma de somelieri în Italia, la AIS Toscana.

Aceste degustări vor fi disponibile și pentru publicul larg în curând. Urmărește postările noastre pentru a fi la curent cu toate noutățile și ofertele noastre.

Iar dacă încă nu ești membru al Clubului Budureasca, înscrie-te acum pe www.budureasca.ro și beneficiază de avantaje la fiecare comandă!

– Comanzi mai simplu si mai rapid

– Primești puncte bonus la fiecare comandă

– Poți salva produse și adrese favorite

– Oferte speciale și promoții exclusive

De asemenea, te invităm să te alături comunității noastre de pe Facebook aici. Iar dacă și tu iubești produsele Budureasca, ne poți ajuta să creștem comunitatea și să ajungem la cât mai mulți oameni printr-un share sau invitându-ți prietenii să ne urmărească printr-un #LIKE sau #FOLLOW.

Facebookwww.facebook.com/budureascawines

Instagrambudureasca_wines

________________

DATE DE CONTACT

Ștefan Timofti, Somelier & Event Manager
E-mail: [email protected]
Telefon: 0731 793 177
Website: www.budureasca.ro

Articole Asemanatoare

14 noiembrie 2022
Vești din gastronomia locală #82
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare: - WOS - World of Sandwiches, deschis recent în str. Mendeleev ...
18 septembrie 2020
Premiile Gault&Millau în România
Ghidul Gastronomic Gault&Millau a fost lansat pentru prima oară în România în mai 2018 și a debutat cu un volum d...
8 decembrie 2018
Interviuri la dublu: Baracca
Primul interviu din aceasta serie incepe cu Maria Dunca si Roland Suciu de la Baracca, Cluj