

Rod propune o abordare interesantă a bucătăriei românești tradiționale, adaptată la o varietate de gusturi, printr-un meniu care se axează pe produse locale. Humusul de fasole albă asezonat cu piper roz și combinat cu păstrăv afumat, alături de o lipie, este un bun început. Apoi, încearcă mușchiulețul de porc în crustă de ierburi, servit cu piure de mazăre, sos de coacăze negre și chipsuri de nap – o farfurie creativă și armonioasă în ce privește gusturile și texturile. Iar Gândurile ascunse sunt un desert bine gândit: o budincă densă, cu prune uscate și sos caramel. Pentru o experiență completă, găsești și o selecție de vinuri, beri artizanale, sucuri proaspete și limonade.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Calea Turzii, nr. 160, Cluj-Napoca
Luni: | 12:00-23:00 |
Marți: | 12:00-23:00 |
Miercuri: | 12:00-23:00 |
Joi: | 12:00-23:00 |
Vineri: | 12:00-23:00 |
Sâmbătă: | 12:00-23:00 |
Duminică: | 12:00-23:00 |
Producători locali:
-
Comandă acum
Restaurante similare
Bucătar: Roland SUCIU
Bucătar: Teodor Valentin MERCAR
Bucătar: Călin MUSCĂ