Indigo îți oferă o experiență veritabilă indiană, într-o atmosferă familiară și confortabilă, datorată inclusiv personalului prietenos și atent. Miza aici nu e creativitatea ci autenticitatea, reflectată în meniul care rămâne fidel rețetelor tradiționale. Crochetele de cartofi Aloo Tikki, servite cu un sos acrișor de tamarind, deschid perfect apetitul pentru un fel principal consistent precum Puiul Madras cu sos de șofran, cu carnea fragedă gătită într-un sos mătăsos, parfumat – dacă ai curaj, poți cere oricând varianta extra-iute. Deserturile tradiționale trebuie neapărat incluse în acest periplu – Mango Phirni, cu fistic, fructe uscate și mango este joc multiplu de texturi, cu aromă de cardamon și șofran.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Meniu dezvoltat de Chef Kiran Vasudeva:
1. Samosa - colțunaș indian umplut cu cartofi noi și mazăre.
2. Combinatie de marinade specific indiene cu pui, la alegere între:
a. Pui Tikka, piept de pui marinat cu condimente tikka, copt în cuptor tradițional Tandoor, ușor iute.
b. Malai Tikka, piept de pui marinat cu smântână, nuci caju, semințe de pepene galben, copt în cuptorul tradițional Tandoor, nepicant.
3. Garnitură, la alegere între:
a. Chandi Hari Ghobi- conopidă și broccoli, marinate cu turmeric și condimente, gătite în cuptorul Tandoori, nepicant.
b. Orez basmati aromat cu șofran.
4. Sos: Ciuperci Masala - Sos curry tradițional, cu ciuperci champignon, mazăre și aromat cu schinduf.
Gramaj total: 450gr.
Mesajul echipei Indigo:
#maideparte #explorează este în primul rand un îndemn spre noi orizonturi și spre noi experiențe culinare. Acest meniu de degustare aduce aromele cunoscute ale preparatelor indiene de coriandru, cardamon, ghimbir, cuișoare, amestecuri masala și le îmbină într-o armonie perfectă cu prospețimea conopidei și broccoli. Culorile legumelor asezonate cu turmeric și carnea gătita cu ghimbir proaspăt oferă preparatului acea explozie de gust și culoare specifică unei farfurii tradițional indiene. Un sos curry, făcut după o rețetă clasică indiană, cu ciuperci, mazare și aromă subtilă de schinduf. Orezul basmati, fără de care nicio experiență indiană nu este completă, asezonat cu chimion și sofran, completează farfuria. Desigur, Samosa nu putea lipsi din meniul de degustare. Explorează gusturi noi și tehnici de gătit tradițional indiene!
*Experiența este disponibilă la restaurant, oricând pe parcursul zilei, conform programului restaurantului și cu take-away [cu ridicare de la restaurant de către oaspete].
*Prețul afișat este corespunde experienței gastronomice pentru 1 persoană.
*Acest restaurant acceptă plata numerar sau card și nu acceptă deocamdată plata prin cardul cadou #maideparte.
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | 17:00-23:00 |
Marți: | 17:00-23:00 |
Miercuri: | 17:00-23:00 |
Joi: | 17:00-23:00 |
Vineri: | 17:00-23:00 |
Sâmbătă: | 12:00-23:00 |
Duminică: | 12:00-22:00 |