
Spiritul contemporan și consecvența ar putea defini cel mai bine Baracca, deja un reper în scena de fine dining a orașului. Meniul se schimbă regulat, fiecare fel reflectând viziunea bucătarului – Roland Suciu e inginer de formație, ceea ce abia începe să îi explice precizia și căutarea echilibrului perfect. Tonul cu piure de șalote și linte neagră sau foie gras cu piure de pere și pain d’épices sunt două exemple de farfurii care îți vor bucura ochii și îți vor trezi papilele. O apariție mai recentă este meniul de degustare, concentrat pe ingrediente locale și vădit creativ. Mai mult, lista de vinuri e spectaculoasă, iar servirea, impecabilă, caldă și în perfect sincron cu atmosfera elegantă și șarmantă.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | 12:00-23:00 |
Marți: | 12:00-23:00 |
Miercuri: | 12:00-23:00 |
Joi: | 12:00-23:00 |
Vineri: | 12:00-23:00 |
Sâmbătă: | 12:00-23:00 |
Duminică: | 12:00-23:00 |
