Carnea de vită bună nu are nevoie de multe brizbrizuri, ceea ce devine evident la Adi Steak House. Atenția cade pe calitatea înaltă, reflectată atât în decorul simplu și elegant, cât mai ales în selecția de carne, adusă chiar de proprietar de la furnizori din străinătate. Black Angus-ul argentinian și Red Angus-ul american predomină în meniu, alături de garnituri precum sparanghelul sau chilli-ul cu porumb. Fripturile, gătite conform comenzii, sunt impecabile – nu uita să ceri personalului amabil și sărurile exotice (albastră persană, neagră hawaiiană), precum și o recomandare de vin din selecția concisă. Încearcă și combinația fericită de tort de mere cu scorțișoară, bogat și untos, cu înghețată de casă, de ghimbir.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Strada Andrei Mureșanu, nr.5, Cluj-Napoca
Luni: | 12:00-23:00 |
Marți: | 12:00-23:00 |
Miercuri: | 12:00-23:00 |
Joi: | 12:00-23:00 |
Vineri: | 12:00-23:00 |
Sâmbătă: | 12:00-23:00 |
Duminică: | 12:00-23:00 |
Producători locali:
-
Comandă acum
Restaurante similare
Bucătar: Roland SUCIU
Bucătar: Mircea Dan DAVID & Ionuț GÂRBOAN
Bucătar: Teodor Valentin MERCAR