
Construit în 1911, cu vedere la Munții Bucegi și Vârful Caraiman, Castelul Cantacuzino a fost recent restaurat și deschis publicului, împreună cu restaurantul Canta Cuisine. Conceput cu grijă de Romică Harabagiu, meniul de fine dining cu influențe franțuzești este concis și totuși plin de feluri tentante. Celebrul file Rossini sau Pieptul de rață L’Armagnac sunt exemple grăitoare de tehnici bine stăpânite – carnea este acompaniată de delicatese aromate precum foie gras sau cartofii Duchesse cu trufe. Alegerea unui vin ar putea fi mai dificilă, dat fiind că selecția de etichete românești și internaționale este vastă, incluzând de asemenea vinurile de la Mănăstirea Jercalai, disponibile doar aici.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Strada Zamorei nr. 1, Bușteni
Luni: | 11:00-23:00 |
Marți: | 11:00-23:00 |
Miercuri: | 11:00-23:00 |
Joi: | 11:00-23:00 |
Vineri: | 11:00-23:00 |
Sâmbătă: | 11:00-23:00 |
Duminică: | 11:00-23:00 |
Panoramă, Terasă, Vin
Restaurant partener:

Producători locali:
-