Zexe Braserie este un melanj între clasic și modern, atât în ceea ce privește amenajarea, cât și oferta gastronomică – de la mic dejun până la cină, cu piept de rață afumat în propria carmangerie, foie gras sau hribi. Adevărata atracție este însă meniul de deserturi, conceput de Ana Consulea, care provine dintr-o familie de restauratori cu tradiție și care a urmat cursuri de specializare în Franța. Găsim astfel rețete din cofetăriile românești interbelice (Enescu), pe cele clasice din patiseria franceză (Forêt-noire), dar și o varietate interesantă de înghețate – de pufarine, colivă, fistic iranian – sau checuri și cozonaci – cel însiropat produce un entuziasm justificat în perioada sărbătorilor.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Acest restaurant acceptă comenzi cu livrare prin platforma proprie
Luni: | 09:30-22:00 |
Marți: | 09:30-22:00 |
Miercuri: | 09:30-22:00 |
Joi: | 09:30-22:00 |
Vineri: | 09:30-22:00 |
Sâmbătă: | 09:30-22:00 |
Duminică: | 09:30-22:00 |