Trofic
Această micuță cafenea (cu cafea de la Origo) oferă câteva opțiuni simple pentru mic dejun și prânz, cu o atenție la detalii vizibilă mai întâi în designul curat, luminos, dar cel mai important în calitatea ingredientelor în majoritate de proveniență locală. Humusul cremos cu nuci caju, servit cu brânză de burduf și o salată cu infuzii citrice, este un bun aperitiv vegetarian, iar ouăle poșate cu somon marinat sunt opțiunea perfectă pentru amatorii de pește. Marinata e de casă, cu un mix de sfeclă, hrean și vodcă, și poate fi cumpărată și pentru acasă, din mica secțiune de magazin. Iar frigănelele umplute cu cremă de mascarpone cu lime și busuioc, cu fructe de pădure proaspete pe deasupra, sunt o alegere sigură.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | 08:00-17:00 |
Marți: | 08:00-17:00 |
Miercuri: | 08:00-17:00 |
Joi: | 08:00-17:00 |
Vineri: | 08:00-17:00 |
Sâmbătă: | 08:00-17:00 |
Duminică: | 08:00-17:00 |