Ferit de agitația cotidiană bucureșteană, într-un spațiu generos și atent amenajat, cu materiale naturale dintre care predomină lemnul, accente de culoare galbenă și detalii precum candelabrele din ustensile de bucătărie, Sardin te va transpune pe malul Mediteranei. Meniul este simplu și fidel temei. Un început bun este tartarul de ton, unde peștele proaspăt este potențat de fulgii de sare și chili și completat de piureul de avocado. De reținut (și de încercat) sunt pastele – proaspete, făcute în casă, la fel ca deserturile, care includ toate înghețată de casă. Lista de vinuri propune etichete din varii zone ale Italiei, dar și opțiuni autohtone.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Bulevardul Mircea Vodă, nr. 39H, București
Luni: | 12:00-00:00 |
Marți: | 12:00-00:00 |
Miercuri: | 12:00-00:00 |
Joi: | 12:00-00:00 |
Vineri: | 12:00-01:00 |
Sâmbătă: | 12:00-01:00 |
Duminică: | 12:00-23:00 |
Terasă, Avanpost Radio Guerrilla
Restaurant partener:
Restaurante similare
Bucătar: Zâna PERIANU & Gabriel BASALIC
Bucătar: Ronen MERI
Bucătar: Florin PETRE & Valentin HANCU
Bucătar: Joseph HADAD
Bucătar: Cătălin JERNOIU
Bucătar: Executive Chef: Joseph HADAD; Chef: Dana ROTARU
Bucătar: Adrian MOLDOVEANU
Bucătar: Cătălin CHIVU
Bucătar: Zoran SAVIĆ
Bucătar: Alexandru MELINTE
Bucătar: Patrizia Francesca ALABISO & Geta ȘTEFĂNESCU