
Prime Steaks & Seafood
Bucătar: Cristian LAZĂR
12
/20 puncte
Calea Victoriei, nr. 63-81, Hotel Radisson Blu,București
Parte din hotelul Radisson Blu, Prime Steaks & Seafood împrumută din eleganța sobră a acestuia, ceea ce îl face ideal pentru un prânz de afaceri sau o cină în doi. Un antreu rafinat este Duetul de foie gras, unde ficatul de rață este gătit în două feluri – la grătar și paté – și este însoțit de o dulceață de ardei iute. Fripturile de vită din Argentina, Uruguay, dar și România sunt gătite perfect, conform comenzii, și sunt acompaniate de o suită de muștaruri și sosuri de casă. Cât despre pește, Dorada mediteraneeană este o opțiune mai mult decat convingătoare. Selecția de vinuri este amplă – și este prezentată pe o tabletă, cu descrieri și recomandări de pairing.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Calea Victoriei, nr. 63-81, Hotel Radisson Blu, București
Luni: | 18:00-23:30 |
Marți: | 18:00-23:30 |
Miercuri: | 18:00-23:30 |
Joi: | 18:00-23:30 |
Vineri: | 18:00-23:30 |
Sâmbătă: | 18:00-23:30 |
Duminică: | Inchis |
Producători locali:
-
Comandă acum
Restaurante similare
Bucătar: Zâna PERIANU & Gabriel BASALIC
Bucătar: Cătălin PETRESCU
Bucătar: Cătălin JERNOIU
Bucătar: Cătălin CHIVU
Bucătar: Zoran SAVIĆ
Bucătar: Petros TSOGKIDIS
Bucătar: Alexandru MELINTE
Bucătar: Cornelia TUDOR
Bucătar: Nicolae LICĂ