Pasterra e dedicat pietrei de temelie infinit interpretabile a bucătăriei italiene: pastele. Aici, de casă și învăluite în sosuri infuzate cu arome din varii regiuni ale Italiei. Locul se învecinează cu magazinul de vinuri și trufe Bottega del Tartuffo, deținut de Radu Rughiniș, unul dintre puținii comercianți locali, așa că trufele românești apar în diverse puncte ale meniului altfel destul de concis. De pildă, în salata de dovleac cu grana padano, nuci și coajă de portocală și lămâie. Spaghetti Cacio e Pepe al Castagna, cu brânză maturată în frunze de castan, sau Tajarinul cu trufe de sezon sunt opțiuni convingătoare – și merg foarte bine cu un vin adus din magazinul vecin, contra unei taxe pe dop.
Vezi meniul Meniu indisponibil
*Acest restaurant acceptă plata prin cardul cadou #maideparte, precum și numerar sau card.
*Cardul cadou #maideparte poate fi folosit ca instrument de plată pentru oricare din felurile de mâncare din meniu existente în momentul vizitei.
*Pentru folosirea cardului #maideparte recomandăm rezervarea online prin ialoc sau GaultMillau.
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | 12:00-22:00 |
Marți: | 12:00-22:00 |
Miercuri: | 12:00-22:00 |
Joi: | 12:00-22:00 |
Vineri: | 12:00-22:00 |
Sâmbătă: | 12:00-22:00 |
Duminică: | 12:00-22:00 |