Parte din Hotelul Minerva și deja material de legendă în roșu și auriu, Nan Jing a fost primul restaurant chinezesc din București – și, după mai bine de 25 de ani, continuă să își merite locul pe harta gastronomică a orașului. Mapo Tofu, un preparat cu vită tipic regiunii Sichuan, este bogat și parfumat, cu aroma irezistibilă de fasole fermentată suficient de blândă și pentru neinițiați. Găluștele wonton sunt făcute în casă, cu o umplutură suculentă și scăldate într-o supă aromată cu ghimbir, ca într-o îmbrățișare. Nu lipsește nici rața Peking – ai grijă doar să o comanzi în avans. Iar dintre deserturi, laptele prăjit – cu exteriorul crocant și interiorul gumat-pufos – conferă experienței un final reconfortant.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Strada Gheorghe Manu, nr 2-4, București
Luni: | 12:00-23:00 |
Marți: | 12:00-23:00 |
Miercuri: | 12:00-23:00 |
Joi: | 12:00-23:00 |
Vineri: | 12:00-23:00 |
Sâmbătă: | 12:00-23:00 |
Duminică: | 12:00-23:00 |
Producători locali:
-
Comandă acum
Restaurante similare
Bucătar: ZhiJun WANG
Bucătar: Amalia STANCIU
Bucătar: Giovanni GILLIBERTO