

Jakob Hausmann își propune să ofere câteva ceva din fiecare cele trei mari culturi care compun bucătăria Elveției sale native: germană, franceză și italiană. Situat pe o stradă turistică aglomerată din Centrul Vechi, restaurantul este un colaj de obiecte elvețiene, de la blazoanele cantoanelor expuse pe pereți, la tot soiul de figurine și decorațiuni. Meniul e conceput pentru a reflecta echitabil diversitatea Elveției, cu feluri precum clasicele raclette ori fondue, mezeluri tradiționale și diverse tipuri de carne și pește fripte pe piatră. Poți începe cu un carpaccio de boletus, cu un gust intens de ciuperci și o textură plăcută, urmat de un fraged piept de rață în sos de portocale, servit cu risotto cu trufe.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | Inchis |
Marți: | 12:00-00:00 |
Miercuri: | 12:00-00:00 |
Joi: | 12:00-00:00 |
Vineri: | 12:00-00:00 |
Sâmbătă: | 12:00-00:00 |
Duminică: | Inchis |