După o plimbare prin parcul Herăstrău, te poți îmbarca într-o călătorie culinară în restaurantul La Samuelle, unde Sami Corodianu reinterpretează rețete internaționale în spirit de aventură și într-o atmosferă elegantă și confortabilă. Meniul este extins dar echilibrat, oferind și opțiuni mai clasice, dar și rarități precum carne de capră sau vânat. Pappardellele cu cacao, scoici Saint Jacques și emulsie de dovleac oferă o combinație neașteptată dar armonioasă, iar la desert recomandăm sufleul de ciocolată Schönbrunn, pufos la exterior și cremos la interior, completat de o cremă zabaglione delicată. Lista de vinuri conține în special etichete românești de renume, iar servirea este profesionistă și discretă.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | 10:00-00:00 |
Marți: | 10:00-00:00 |
Miercuri: | 10:00-00:00 |
Joi: | 10:00-00:00 |
Vineri: | 10:00-00:00 |
Sâmbătă: | 10:00-00:00 |
Duminică: | 10:00-00:00 |