
Într-o verandă scăldată în lumină, restaurantul Hotelului Epoque oferă o experiență aproape bucolică, chiar în centrul orașului. Atmosfera e cochetă și confortabilă, iar meniul, care se schimbă în fiecare sezon, e impresionant, cu câteva feluri românești actualizate, dar mai ales clasici francezi, revizitați de Samuel le Torriellec. Scoicile Saint Jacques la grătar sunt însoțite ingenios de un sos Zingara. Sosul e vedeta și în pastele de casă cu vită, echilibrând aromele dulci și acide. Pieptul de rață cu morcovi și piure, este încă un exemplu de armonie. Deserturile gourmet, precum tarta Bourdaloue, demonstrează stăpânirea tehnicilor, iar selecția de vinuri este rafinată.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Intrarea Aurora, nr. 17C, București
Luni: | 00:00-23:00 |
Marți: | 00:00-23:00 |
Miercuri: | 00:00-23:00 |
Joi: | 00:00-23:00 |
Vineri: | 00:00-23:00 |
Sâmbătă: | 00:00-23:00 |
Duminică: | 12:00-23:00 |
Terasă, Vin
Restaurant partener:

Producători locali:
-
Comandă acum
Restaurante similare
Bucătar: Dragoș Adrian RADU
Bucătar: Joseph HADAD
Bucătar: Sorin MIFTODE
Bucătar: Cătălin CHIVU
Bucătar: Ileana BRANIȘTE
Bucătar: Radu Constantin Mihai IONESCU
Bucătar: Nicolai TAND
Bucătar: Petru Sorin CUCU
Bucătar: Lucian AVRAMESCU
Bucătar: Paul OPPENKAMP
Bucătar: Chaiyasith SRICHOM