KAIAMO
Energia e palpabilă la KAIAMO: chelnerii zbârnâie prin decorul brut din beton, lemn și metal, bucătăria e deschisă, iar oamenii suspină în fața farfuriilor elaborate – sau e o vază cu bumbac comestibil? Radu CM Ionescu, care a studiat la Cordon Bleu Londra, e un experimentalist, traducând idei și ingrediente locale în cheie contemporană. Unele rezultate sunt spectaculoase: L’escargot vert, care te duce direct într-o grădină, scoicile Saint Jacques cu timus de vițel de lapte, ciuperci și un sos de lămâie neagră, sau deserturile trompe l’oeil – Sushi Beet e la fel de intrigant pe cât sună. Reține că ești într-un laborator creativ și bucură-te de asta – e unul dintre locurile unde se naște Noua Bucătărie Românească.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | Inchis | |
Marți: | 12:00-15:00, | 18:00-23:00 |
Miercuri: | 12:00-15:00, | 18:00-23:00 |
Joi: | 12:00-15:00, | 18:00-23:00 |
Vineri: | 12:00-15:00, | 18:00-23:00 |
Sâmbătă: | 12:00-15:00, | 18:00-23:00 |
Duminică: | 12:00-16:00 |