
Gastrolab Wine & Food Experience
Cu un spațiu amplu, urban și totuși primitor datorită lemnului și
luminilor calde, Gastrolab propune nu doar o listă impresionantă
de vinuri – peste 500 –, ci și o bucătărie transilvăneană ușor actualizată, cu influențe secuiești. Meniul e bogat în carne, rădăcinoase și sosuri, cu feluri oneste și ingrediente majoritar regionale,
ca păstrăvul din Oituz sau brânzeturile artizanale din Covasna și
Harghita. În afară de un papricaș de pui sau gulaș, poți gusta și
delicatese mai puțin faimoase precum creierul de porc, pus în valoare prin prăjirea într-o crustă de semințe. Pairingul este asigurat
de Zsolt Szabo, un somelier cu o vastă experiență. Mai mult, poți
cumpăra vinul preferat și pentru acasă.
Vezi meniul Meniu indisponibil
În fiecare joi, Gastrolab organizează evenimentul Seafood & Bubbles – mai multe detalii în Calendarul de Gastronomie Go-Mio
Luni: | 11:00-23:00 |
Marți: | 11:00-23:00 |
Miercuri: | 11:00-23:00 |
Joi: | 11:00-23:00 |
Vineri: | 11:00-23:00 |
Sâmbătă: | 11:00-23:00 |
Duminică: | 11:00-23:00 |
