Unde mergi cu prietenii veniți în vizită din străinătate pentru o introducere în bucătăria românească? Pe oricine ai întreba, răspunsul va fi probabil același: la Caru’ cu bere. Lecția de istorie poate începe cu clădirea, construită în 1899 și devenită un reper al Centrului Vechi, cu elementele arhitectonice frumos restaurate. Forfota de clienți și ospătari, completată deseori de muzica live, asigură o permanentă atmosferă festivă. Iar masa se poate umple cu o sumedenie de feluri tradiționale (sarmale, bulz și niște mititei impecabili), dar și cu specialități precum Mâncarea Cavalerului sau Capriciul Boierului – însoțite, bineînțeles, de halbe cu berea casei, preparată după rețeta berarului fondator.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Acest restaurant acceptă comenzi cu livrare prin platforma proprie
Luni: | 08:00-23:00 |
Marți: | 08:00-23:00 |
Miercuri: | 08:00-23:00 |
Joi: | 08:00-23:00 |
Vineri: | 08:00-23:00 |
Sâmbătă: | 08:00-23:00 |
Duminică: | 08:00-23:00 |