

Balls.
Bucătar: Ala DUMITRACHE
În comunitatea extinsă G&M
1. Restaurant sau bucătar-șef premiat în unul din ghidurile trecute Gault&Millau și deschis după publicarea celui mai recent ghid, deci încă ne-evaluat de evaluatorii noștri independenți;
2. Restaurant și/sau bucătar care nu a fost încă evaluat de evaluatorii noștri independenți, dar care a fost recomandat de cel puțin unul dintre bucătarii din ghidul nostru și este avut în vedere pentru evaluare în pregătirea ediției următoare a ghidului;
2. Restaurant și/sau bucătar care nu a fost încă evaluat de evaluatorii noștri independenți, dar care a fost recomandat de cel puțin unul dintre bucătarii din ghidul nostru și este avut în vedere pentru evaluare în pregătirea ediției următoare a ghidului;
Calea Dorobanți, nr. 69,București
Restaurantul acesta a fost deshis după publicarea celui mai recent ghid Gault&Millau de restaurante (lansat în iunie 2019), așadar nu a fost vizitat încă de evaluatorii noștri anonimi. El este însă inclus în comunitatea noastră extinsă, adică îl avem în vedere pentru a fi evaluat când vom pregăti următorul ghid, pe care sperăm să îl putem lansa la finalul anului 2021.
Includerea în comunitatea extinsă a unui restaurant se poate face pe baza recomandărilor primite de la un bucătar deja evaluat de noi și inclus în ghidurile anterioare.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Calea Dorobanți, nr. 69, București
Luni: | 12:00-22:00 |
Marți: | 12:00-22:00 |
Miercuri: | 12:00-22:00 |
Joi: | 12:00-22:00 |
Vineri: | 12:00-22:00 |
Sâmbătă: | 12:00-22:00 |
Duminică: | Inchis |
Casual, Avanpost Radio Guerrilla
Recent inclus in comunitatea G&M
Restaurant partener:

Restaurante similare
Bucătar: Doug FAULKNER
Bucătar: George MANEA
Bucătar: Adrian CHIRAN
Bucătar: Andrei GHEORGHE
Bucătar: Melinda TEOHARI
Bucătar: Andrei FÂCIU
Bucătar: Alexandru IACOB & Cristi DASCALEANU
Bucătar: Andrei ISAC
Bucătar: Cristina MALAI