Situat în incinta Hotelului Sheraton și preferat în special pentru prânzuri de afaceri, Avalon mizează pe aceeași eleganță a simplității, atât în ceea ce privește decorul, cât și propunerea gastronomică internațională. Meniul lui Ashlie Dias este concis și pune accent pe calitatea ingredientelor – un atu evident în cazul unui aperitiv precum baby calamari umpluți cu crab, unde umplutura catifelată se combină perfect cu frăgezimea calamarului. Pe cât de simplu, pe-atât de satisfăcător este și Prime Pork Chop, însoțit de cartofi la cuptor și broccoli, sau Poulet d’Auvergne – jumătate de pui la cuptor, servit cu foie gras, sos de trufe și spaetzle.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Calea Dorobanților, nr. 5-7, București
Luni: | 07:00-23:00 |
Marți: | 07:00-23:00 |
Miercuri: | 07:00-23:00 |
Joi: | 07:00-23:00 |
Vineri: | 07:00-23:00 |
Sâmbătă: | 07:00-23:00 |
Duminică: | 07:00-23:00 |
Producători locali:
-
Restaurante similare
Bucătar: Florin PETRE & Valentin HANCU
Bucătar: Ana CONSULEA
Bucătar: Constantin Dumitru & Oana Bitu
Bucătar: Doru IFRIM