



Amoom
Bucătar: --
În comunitatea extinsă G&M
1. Restaurant sau bucătar-șef premiat în unul din ghidurile trecute Gault&Millau și deschis după publicarea celui mai recent ghid, deci încă ne-evaluat de evaluatorii noștri independenți;
2. Restaurant și/sau bucătar care nu a fost încă evaluat de evaluatorii noștri independenți, dar care a fost recomandat de cel puțin unul dintre bucătarii din ghidul nostru și este avut în vedere pentru evaluare în pregătirea ediției următoare a ghidului;
2. Restaurant și/sau bucătar care nu a fost încă evaluat de evaluatorii noștri independenți, dar care a fost recomandat de cel puțin unul dintre bucătarii din ghidul nostru și este avut în vedere pentru evaluare în pregătirea ediției următoare a ghidului;
Strada Zăgazului, nr. 21,București
Strada Zăgazului, nr. 21, București
Luni: | 08:00-20:00 |
Marți: | 08:00-20:00 |
Miercuri: | 08:00-20:00 |
Joi: | 08:00-20:00 |
Vineri: | 08:00-20:00 |
Sâmbătă: | 10:00-20:00 |
Duminică: | 10:00-20:00 |
Producători locali:
-
Restaurante similare
Bucătar: Dominik SURULO
Bucătar: Doug FAULKNER
Bucătar: Chaiyasith SRICHOM
Bucătar: Marian BĂDIȚOIU
Bucătar: ZhiJun WANG
Bucătar: George MANEA
Bucătar: Simona MATEI
Bucătar: Constantin ALIUȚA
Bucătar: Diana POP & Radu DARIE
Bucătar: Florin COJOCARIU
Bucătar: Marius TUDOSIEI
Bucătar: Vasile NICOLAE
Bucătar: Toni GODEANU
Bucătar: Chef: Viorel FULGER
Bucătar: Adrian CHIRAN
Bucătar: Mirela BADEA & Andreea COMȘA
Bucătar: Andrei GHEORGHE
Bucătar: Mădălin CHIRU
Bucătar: Melinda TEOHARI
Bucătar: Andrei FÂCIU
Bucătar: Alina SÂRBU
Bucătar: Vasile GURGIU & Cristian PAVELESCU
Bucătar: George ENE & Dana ANDREI
Bucătar: Giovanni GILLIBERTO
Bucătar: Alexandru IACOB & Cristi DASCALEANU
Bucătar: Marian HUZU
Bucătar: Andrei ISAC
Bucătar: Cristina MALAI
Bucătar: Joseph Hadad