
Sub Tâmpa
Bucătar: Bogdan OANCEA & Remus OLTEANU
12
/20 puncte
Aleea Tiberiu Brediceanu, nr. 1,Brașov
O apariție recentă pe harta culinară a Brașovului, Sub Tâmpa se află între zidul cetății medievale și poalele muntelui, oferind o priveliște atât asupra orașului, cât și a pădurii. Conceptul „neo-tradițional” este reflectat în design, dominat de lemn, piatră și texturi naturale, precum și în meniu. Interesul pentru produse locale și pentru actualizarea unor rețete vechi este evident. Măduva coaptă e servită cu pere și lămâi murate. Pulpa de rață, gătită după o rețetă veche de 400 de ani, capătă un parfum oriental prin sosul dulce-acrișor cu șofran și stafide. Deserturile merită de asemenea toată atenția, precum – laptele de capră prăjit, cu fructe de pădure și dulceață infuzată cu palincă.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Aleea Tiberiu Brediceanu, nr. 1, Brașov
Luni: | 12:00-23:00 |
Marți: | 12:00-23:00 |
Miercuri: | 12:00-23:00 |
Joi: | 12:00-23:00 |
Vineri: | 12:00-23:00 |
Sâmbătă: | 12:00-23:00 |
Duminică: | 12:00-23:00 |
Restaurante similare
Bucătar: Oana Irina COANTĂ
Bucătar: Niculina GOCIMAN & Cosmina STOICA