Premiul Gault&Millau 2019 | Femeia bucătar a anului a fost acordat Oanei Irina COANTĂ, de la Bistro de l'Arte
Chef: Oana Irina COANTĂ
Condus de Oana Irina Coantă, un susținător vocal al mișcării Slow Food și cu un interes profund pentru rețetele și producătorii locali, Bistro de l’Arte propune un meniu sezonal incitant, în continuă schimbare și memorabil. Păstrăvul prăjit cu mămăligă este un bun exemplu, cu ingrediente de la ferme din zonă (peștele de la Andrei din Făgăraș, mălaiul de la Moara cu Pietre) și două sosuri de casă (spanac și roșii) care dau viață acestei rețete de altfel tradițională. Vinurile propuse sunt suficiente, dar dacă vrei să încerci altceva, comandă un Prâslea cel Voinic – inspirat de ale sale mere de aur, acest mix de palincă de prune, suc de mere și Galliano este la fel de legendar.
Vezi meniul Meniu indisponibil
- Antreu: Salată cu fructe rumenite și brânză de capră
- Supă: Supă cremă de ardei copt cu burduf de munte și ierburi aromate
- Fel principal: Pui copt în gem & chiftea de dovlecel cu telemea de oi, salate verzi din Vad
Mesajul echipei Bistro de l'Arte:
"Brașovul este un oraș de munte cu mâncăruri care se potrivesc cu zona. Avem și legume, dar și oieri, multe verdețuri dar și rădăcinoase. Ne plac mâncărurile gătite bine, dar încercăm să temperăm cantitățile și grăsimea :)"
*Experiența este disponibilă doar la restaurant, la prânz și la cină, conform programului restaurantului.
*Prețul afișat corespunde experienței gastronomice pentru 2 persoane.
*Acest restaurant acceptă plata numerar sau card și nu acceptă deocamdată plata prin cardul cadou #maideparte.
Acest restaurant acceptă comenzi cu livrare prin platforma proprie
Luni: | 09:00-00:00 |
Marți: | 09:00-00:00 |
Miercuri: | 09:00-00:00 |
Joi: | 09:00-00:00 |
Vineri: | 09:00-00:00 |
Sâmbătă: | 09:00-00:00 |
Duminică: | 12:00-00:00 |