Cele mai citite

9 iulie 2018
Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019 – Metodologia de evaluare
Procesul de selecție a restaurantelor și localurilor POP pentru Gault&Millau 2019 s-a desfășurat între începutul luni...
6 mai 2020
Vești din gastronomia locală #9
Vești din gastronomia locală #9
23 iunie 2020
Vești din gastronomia locală #13
Restaurantele merg #maideparte, iar într-o perioadă plină de limitări, creativitatea, optimismul și curajul lor nu pa...
17 iunie 2020
Gustul – Numitor comun. (Partea a II-a)
Alăturări potrivite de vinuri de la Crama Oprișor și feluri de mâncare
10 iunie 2020
Gault&Millau și ialoc devin parteneri în sprijinirea gastronomiei în România
Gault&Millau România și Ialoc își unesc forțele pentru a facilita experiențe gastronomice memorabile oferite de resta...
10 iunie 2020
Gault&Millau România lansează proiectul #maideparte
[go-mio.ro se transformă în destinația digitală în gastronomie, reunind experiențe culinare deosebite oferite de bucă...
10 iunie 2020
Revino lansează harta producătorilor locali de brânzeturi
Revino lansează harta producătorilor locali de brânzeturi
9 iunie 2020
Vești din gastronomia locală #12
Vești din gastronomia locală #12
4 iunie 2020
Gustul – Numitor comun.
Gustul - Numitor comun. Alăturări potrivite de vinuri de la Crama Oprișor și feluri de mâncare
30 mai 2020
Vești din gastronomia locală #11
Vești din gastronomia locală #11
16 mai 2020
Vești din gastronomia locală #10
Vești din gastronomia locală #10
6 mai 2020
Vești din gastronomia locală #9
Vești din gastronomia locală #9
5 mai 2020
#dinGRIJĂ pentru cei care au grijă
Grija, ingredientul principal al unui proiect prin care echipa medicală din Spitalul Colentina din capitală va primi ...
24 aprilie 2020
Degustarea Virtuală Budureasca. Ești pregătit?
„Când plouă uită-te după curcubeu, când este întuneric uită-te după stele.”
23 aprilie 2020
Vești din gastronomia locală #8
Vești din gastronomia locală #8
16 aprilie 2020
Vești din gastronomia locală #7
Vești din gastronomia locală #7
8 aprilie 2020
Vești din gastronomia locală #6
Vești din gastronomia locală #6
2 aprilie 2020
Vești din gastronomia locală #5
Vești din gastronomia locală #5
25 martie 2020
Vești din gastronomia locală #4
Vești din gastronomia locală #4
24 martie 2020
Gault&Millau deschide cel mai mare restaurant online din România
Gault&Millau România încurajează iubitorii de gastronomie să ia mic-dejunul, prânzul sau cina în mod virtual alături...
21 martie 2020
Vești din gastronomia locală #3
Vești din gastronomia locală #3
19 martie 2020
Timp de 10 zile, >100 de restaurante vor participa la Zilele GO-MIO – Data exactă urmează să fie stabilită
Peste 100 de bucătari din întreaga țară vor oferi meniuri speciale, de sezon și la prețuri fixe în cadrul unui evenim...
19 martie 2020
Vești din gastronomia locală #2
Vești din gastronomia locală #2
18 martie 2020
Vești din gastronomia locală #1
Vești din gastronomia locală #1
10 martie 2020
Parteneriat Gault&Millau și ialoc.ro pentru organizarea zilelor Go-Mio [eveniment amânat]
Ghidul gastronomic Gault&Millau organizează, pentru prima dată în România, Zilele Go-Mio în perioada 8-17 mai - un e...
29 octombrie 2019
Maize | Interviu cu Daniel Pălici
Devenit de curând bucătar-șef la Maize farm to table, Daniel Pălici ne-a împărtășit așteptările sale de la fiecare di...
2 octombrie 2019
Tendințe în gastronomie – o perspectivă internațională
Cinci colegi din rețeaua Gault&Millau [Australia | Belgia | Franța | Georgia | Polonia] își împărtășesc viziunea desp...
23 septembrie 2019
Noua Bucătărie Românească | Punctul de vedere Gault&Millau
Revoluția pe care o aduce Noua Bucătărie Românească este explorarea ambițioasă pe care bucătarii români o fac în prez...
17 septembrie 2019
Restaurant Preview: Kane | Interviu cu Catalin Bejenariu
[Restaurant preview] Kane se redeschide oficial pe 18 septembrie, în noua sa casă, cu un meniu actualizat. Vă invităm...
25 iunie 2019
Gault&Millau lansează Ghidul de Restaurante 2019 pentru România
[Alexandru Dumitru (Bistro Ateneu) este bucătarul-șef al anului 2019]
19 iunie 2019
NOUA bucătărie a lui Alex Petricean
Bucătarul-șef al anului 2018 Gault&Millau povestește despre experiența acestui an, despre NOUA, restaurantul său rece...
15 mai 2019
5 trenduri pentru restaurante în 2019
Revenirea restaurantelor din hoteluri, pop-upuri, meniuri mult mai precis localizate – iată câteva dintre marile tend...
23 martie 2019
POP selectate in Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019
POP este un concept lansat internațional de Gault&Millau și se referă la localuri relaxate, cu meniuri de calitate, d...
8 decembrie 2018
Interviuri la dublu: Baracca
Începem seria de interviuri la dublu cu bucătari-șef și proprietari cu un restaurant care de 10 ani este referința în...
29 noiembrie 2018
GHIDUL GAULT&MILLAU DE VINURI ROMÂNEȘTI 2019
GHIDURILE GAULT&MILLAU PENTRU PRODUSE LOCALE RELEVANTE
9 iulie 2018
România, un terroir impresionant
Astăzi, România se deschide lumii întregi și își dezvăluie adevăratul potențial turistic și economic.
9 iulie 2018
Misiunea noastră
Misiunea noastră
9 iulie 2018
Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019 – Metodologia de evaluare
Procesul de selecție a restaurantelor și localurilor POP pentru Gault&Millau 2019 s-a desfășurat între începutul luni...
15 mai 2018
Gault&Millau anunţă premiile pentru 2018
Alexandru Petricean este bucătarul-şef al anului în România
24 aprilie 2018
Gault&Millau anunță finalizarea evaluărilor pentru primul ghid din România
141 de restaurante și localuri POP din 6 orașe intră în ghidul Gault&Millau România 2018
27 martie 2018
Despre încredere în gastronomie
Despre încredere în gastronomie
20 octombrie 2017
Brandul culinar Gault & Millau se lansează în România
Restaurantele românești vor fi evaluate pentru prima dată pe plan local într-un ghid oficial, la standarde internați...