

Dacă ai avea un prieten care știe să gătească – și numele lui ar fi, să zicem, Marin –, așa ar putea să fie restaurantul lui. Plasat într-o zonă mai neumblată din sudul orașului, aproape de pod, Marin este unul dintre reperele ospitalității arădene. Decorul e simplu și luminos, bucătăria e deschisă și mâncarea e un colaj de feluri internaționale. Scoicile Saint Jacques, specialitatea casei, sunt servite cu felii crocante de păstârnac, rădăcinoase coapte, piure de legume și rodie. Friptura de vită Arrachera e fragedă, marinată în condimente parfumate și servită simplu, cu felii de mango și ananas proaspete, iar moelleux-ul cu înghețată și dischete crocante de nuga este un desert de neratat.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Calea Timișorii, nr.30, Arad
Luni: | Inchis-Inchis |
Marți: | 18:00-23:00 |
Miercuri: | 18:00-23:00 |
Joi: | 18:00-23:00 |
Vineri: | 18:00-23:00 |
Sâmbătă: | 18:00-23:00 |
Duminică: | 18:00-23:00 |
Producători locali:
-
Restaurante similare
Bucătar: Alin SZENTANNAY
Bucătar: Salvo LO CASTRO
Bucătar: Raul VIDICAN